Pagina's

dinsdag 17 november 2009

Varia

Duizend dingetjes van plan zijn, maar niet weten waar je mee moet beginnen. Herkenbaar? Of is dat echt iets van mij? Tegenwoordig maak ik 's morgens vaak een lijstje, maar soms is daar 's avonds helemaal niets van afgestreept, omdat ik er geen zin in had of omdat ik er gewoon niet aan toe ben gekomen. Vandaag staat op het lijstje:

* Vegaburgers fabrieken. Ik heb een blikje mais en een blikje kikkererwten staan en bedacht opeens dat ik daar met de laatste paprikaatjes van de plant vast wel hele lekkere vegetarische burgers van kon maken.
* Appelmoes maken. De appels die nog in de koelkast liggen moeten nu toch echt een keer op.
* Kerstlichtjes naar binnen. Op mijn terras heb ik een soort pennen staan met sterretjes eraan en dat leek me opeens zo leuk voor binnen voor het raam. Nu nog iets zoeken om ze in te zetten.
* Aanmaakhoutjes hakken/zagen. Het ging opeens hard met het hout en de aanmaakhoutjes zijn op.
* Mijn fatboy op Marktplaats zetten. Wel eerst achter uit de schuur vissen en schoonmaken, en hopen dat ie er nog netjes uitziet.
* Postzegels uitzoeken. Ik moet nog veel meer velletjes guldenpostzegels hebben om op mijn post te plakken. Gisteren weer twee pakjes de deur uitgedaan met oude postzegels erop, ik blijf duimen dat ze goed aankomen, maar tot nu toe gaat dat gesmeerd.
* Monitor vervangen. Een tijdje terug begaf mijn trouwe monitor het, natuurlijk op een zaterdag. Dus snel een nieuwe gekocht, gelukkig niet zo duur, want ik kan geen weekend zonder monitor. Nu bleek de voeding van de oude te zijn overleden, maar mijn handige broer heeft er een nieuwe zekering voor besteld en nu doet ie het weer! Zonde van die nieuwe natuurlijk, maar een reservemonitor kan geen kwaad. Hij gaat voorlopig naar mijn broer in bruikleen, en mocht de oude het weer begeven, dan kan ik de nieuwe gewoon weer bij hem ophalen.

Alles lijkt het hier in huis trouwens opeens te begeven, en dat is niet leuk. Het begon met die monitor, daarna moest er toch echt een nieuwe koelkast komen, omdat de oude zo'n dikke laag ijs vormde dat ik vreesde voor mijn energierekening, vervolgens gaf mijn magnetron met geknetter en een brandlucht de geest en nu laadt mijn elektrische tandenborstel niet meer goed op. Het dak lekt en ik krijg berichten van mensen dat mijn telefoon niet goed werkt, want dat ze steeds proberen me te bereiken en me niet te pakken krijgen, terwijl ik wel thuis was. Gelukkig heb ik nog wat over van het geldcadeautje van mijn ouders, maar daar red ik het niet mee. De magnetron heeft geen haast, want mijn inbouwoven heeft ook een magnetron al ben ik daar niet zo tevreden over, het dak wordt over een paar weken gerepareerd, tanden poetsen moet maar even met de hand, en de nieuwe koelkast die ik via Marktplaats kocht is inmiddels naar tevredenheid ingebouwd en in gebruik genomen. Eerst maar een nieuwe telefoon dus, eens kijken of er leuke aanbiedingen zijn.

Gisteren wel weer een boek verkocht op bol.com en een Nintendo-spelletje via Marktplaats. Toch weer twee tientjes extra in de knip. Verder gaat het niet zo goed meer met de verkoop, zoals ik al eerder schreef lijkt de markt verzadigd en duurt het veel langer voordat je iets verkoopt.

En dan moet er vandaag natuurlijk nog gewerkt worden, er moet tenslotte ook geld binnenkomen. Daar ga ik me dus nu eerst maar eens mee bezighouden.

7 opmerkingen:

 1. Dan lijkt mij een telefoon inderdaad de beste oplossing. Er zijn vast leuke aanbiedingen. Kijk anders eens bij telefoonkopen.nl

  Tandenpoetsen doe ik gewoon met de hand haha dus geen mankementen.

  Het is wel vervelend dat wanneer het ene kapot gaat het andere het ook moet gaan begeven.

  Ik mag vanmiddag/avond weer naar mijn baas dus troost je haha.

  Morgen ben ik een dag vrij en kan ik het hele huishouden gaan bijwerken.

  Ik hoop dat je lijstje vandaag wel afgestreept kan worden.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms heeft Aldi leuke telefoonaanbiedingen, maar nu net niet natuurlijk. Ach, iedereen die van enig belang is heeft ook mijn mobiele nummer, dus bereikbaar ben ik toch wel, maar ik moet er natuurlijk wel iets aan doen.
  Tandenpoetsen moet ik elektrisch doen ivm. tandvleesproblemen, bovendien vind ik het veel prettiger en heb ook het gevoel dat mijn tanden er veel schoner van worden. Gelukkig zijn ze niet zo duur meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja, werken gaat voor (even tussendoor op je weblog kijken..). Huishoudelijke dingen doe ik 's avonds om niet de verleiding te komen daar te veel tijd aan te besteden. En nu miet meer treuzelen terug aan de arbeid! (zeg ik tegen mezelf) groet Anna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga je voorbeeld maar eens volgen. Ivm verkoop. En Kiva.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,

  Goed dat je je fatboy hebt genoemd. Ik heb ook zo'n onding maar vergeet hem steeds op marktplaats te zetten. Hoop alleen niet dat ik nu in je vaarwater zit. Oh, en ik heb ook nog wel wat nintendospellen, kunnen ook mooi op Mp.
  De postzegels heb ik toevallig vandaag eens bekeken. Het zijn er genoeg voor de kerstpost, dit jaar dus geen Blondagenda maar ook geen overschot aan zegels.
  Zo zie je maar, meer mensen hebben wat aan jouw lijstjes! Dank je!
  Ik heb trouwens wel twee lihl-bonnen voor je van 5 en 10 euro korting op een oral B tandenborstel. De vitality is nu 17,99 bij Dirx, met de 5,- bon dus maar 12,99.
  ik heb ze niet nodig (hoeveel electrische tandenborstels heeft een mens nodig) dus als je ze wilt?

  Groetjes, morgensterretje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nee natuurlijk zit je niet in mijn vaarwater met de fatboy. Lekker verkopen. Er staan er al zoveel op, ben benieuwd of we ze kwijtraken.
  Heel lief van je, het aanbod van de bon, maar zou niet weten waar hier in de buurt een Dirx zit, dus ik denk niet dat ik hem kan inwisselen. Maar dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen