Pagina's

woensdag 9 december 2009

Rommeldag

Waar is vandaag gebleven?? Vanmorgen heb ik eerst wat dingen gedaan die ik gisteren had willen doen: Het venster van de houtkachel glimmend schoon gepoetst, het hele huis gestofzuigd (inclusief mijn toetsenbord, niet te geloven wat zich daarin verzamelt als je er de hele dag boven hangt), de benedenverdieping gedweild, keuken gepoetst, bestelling voor mijn webwinkeltje ingepakt en naar het postkantoor gebracht en uiteindelijk maar een half uurtje gewerkt. Het was gisteravond zo gezellig met ons schilderclubje dat ik pas om 1 uur thuis was. Vanochtend dus maar een uurtje langer blijven liggen, waardoor het aanvoelt alsof ik voortdurend achterloop.

Om half een naar de bouwmarkt om een kerstboompje met kluit te kopen, die ze in die kleine vestiging helaas niet hadden, en door naar mijn maatje Y (vrijwilligersproject, zie o.a. mijn blog van 8 nov.) die het dorp in wilde omdat hij wat dingetjes nodig had. Hij kan niet zo lang achter elkaar lopen, dus halverwege een kop koffie bij mij thuis zodat hij even kon uitrusten. Bij de Hema zag hij een mooie kunstkerstboom inclusief verlichting, dus meteen maar gekocht. Helaas was het ding best zwaar en moest ik de doos voortdurend een klein stukje optillen aan het handvat omdat hi j anders over de grond sleepte. En steeds van arm wisselen. Nu dus twee lamme armen, pfff ben niets meer gewend. Daarna haastig de kerstboom voor hem in elkaar gezet en snel weer naar huis, want om vier uur werd eindelijk de koelvriescombinatie opgehaald die al een tijdje gratis op marktplaats stond. Ik had net besloten hem het weekend naar het grof vuil te brengen, want het ding stond grandioos in de weg, dus ik ben blij dat iemand hem toch nog gaat gebruiken, vond het best zonde om hem weg te moeten gooien. Daarna een kerstcreatie in een vaas gefröbeld voor op mijn vensterbank, is leuk geworden en staat heel gezellig.

En toen vond ik de door mij bestelde dvd's van Gilmore Girls in mijn bus, 32 stuks maar liefst, alle zeven seizoenen. Net heerlijk de pilot gekeken met een bord boerenkoolkliek op schoot, wat een genot zo zonder reclameonderbrekingen. En nu dus even een rommelig blogje schrijven. Denk dat ik maar eens op tijd naar bed ga en morgen ook weer op tijd op, morgen lekker geen afspraken, ben van plan er een marathonwerkdag van te maken, zin in!

1 opmerking: