Pagina's

donderdag 7 oktober 2010

Update-jes

De strippenkaarten die ik een half uur geleden aanbood omdat ik daar in mijn deel van het land niets meer aan heb waren rap weg, daarom heb ik het bericht ook meteen maar verwijderd.

Ik heb maandag niet meteen een abonnement op de Vitatas genomen. Iets hield me tegen, en dat is op dit moment toch waarschijnlijk die 7,50 euro per week, en het feit dat ik op dit moment waarschijnlijk niet de tijd en rust heb om onbekende groenten te gaan uitproberen en uitgebreid te koken. Bovendien zag ik dat er deze week prei en venkel in zit, en daar ben ik niet zo dol op (venkel wel in de zomer in een salade, maar nu niet), en volgende week onder andere bleekselderij (blehselderij), ook geen favoriet, en pastinaak, wat nieuw voor mij is. Als ik meer tijd en geduld heb om te koken, maak ik daar heus wel wat lekkers van, maar ik weet nu gewoon dat ik dat niet ga doen. Het zit nog wel in de planning, hoor, alleen nog niet nu meteen.

In de rekening die ik kreeg voor de lampjes op de gezamenlijke galerij en het trappenhuis bleek ook een aansprakelijkheidsverzekering te zitten voor de galerij en dat trappenhuis, dus dat verklaart de kosten al iets meer. Ik ga dus wel betalen, er is namelijk een officieel document waarin staat dat alle bewoners hier gezamenlijk verantwoordelijk voor zijn, maar heb ook aangeboden om mee te denken over hoe dit goedkoper en zuiniger kan. Daar niets meer op gehoord, maar ik laat het er toch niet zomaar bij zitten en trek wel weer aan de bel als het me te lang duurt.

Het cadeaupakketjes maken gaat nog steeds gestaag door, we zijn nu onder andere veel doosjes aan het vouwen en op Marktplaats aan het struinen naar goedkope onderbakjes en partijtjes leuke spulletjes die we erin kunnen doen. Eind november willen we voor het eerst een kraam ergens huren, dus er moet voor die tijd nog wel het een en ander gebeuren.

Mijn "uitvinding" is even de koelkast ingegaan, die komt er wel weer uit als ik rustig kan nadenken over wat ik ermee wil en hoeveel geld ik eventeel over heb voor een patentaanvrag of voor een I-depot.

Na het niet zo denderende begin van deze maand heb ik vandaag nog 19 euro aan boodschappen uitgegeven, waarmee ik volgens mij tot en met het weekend mee moet kunnen doen. Dat zou inhouden dat ik deze week voor 40 euro boodschappen heb gedaan. Dat kan minder, maar ik heb wat voorraad aangevuld en een paar aanbiedingen gekocht. Dinsdag moest ik de schoorsteenveger 32,50 euro betalen en heb ik voor 25 euro getankt, waar ik het de rest van de maand mee moet kunnen doen. Ik verwacht deze maand gelukkig verder geen grote(re) uitgaven.

Verder ben ik weer iets aan het buzzen (=testen en mijn bevindingen met anderen delen), een sonische tandenborstel. Daar wijd ik binnenkort een apart blogje aan met de titel Buzzzzz, zodat niet-geïnteresseerden dat onderwerp makkelijker kunnen overslaan. Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over, en mijn tanden voelen na drie dagen al gladder en schoner dan ooit.

6 opmerkingen:

 1. Die groente tas daar heb ik ook over lopen twijfelen maar er zitten zo veel dingen in waar ik niets mee kan dan is het nog duurkoop.
  Je moet iedere keer maar af wachten wat er in zit.

  Kun je de tandenborstel straks kopen met korting?
  Las wel dat hij weer terug moest na de test.. vroeg me af of er dan misschien een korting aan vast zat als hij bevalt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat buzzen doe ik ook. Maar de tandenborstel was geen optie, omdat ik die al in m'n bezit heb. Volgende keer beter.

  Ik ga juist wel meer uitproberen met groentes. Ik wil kijken wat ik nou allemaal lekker vind, voordat de groenten volgend jaar de tuin in moeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n groentetas is voor mij niet interessant, omdat ik moeilijke eters heb. En vaak zitten er "moeilijke" groenten in.

  Buzzen doe ik ook, ik heb destijd de sonicare uitgetest, maar ik was er niet enthousiast over.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik buzz ook en heb inderdaad toen ook de sonicare uitgeprobeerd. Hoewel ik toen wel enthousiast was, is hij uiteindelijk in de prullenbak beland. Opruimen :$

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar die tandenborstel.

  Ik herken het rust nodig hebben om nieuwe dingen uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hey My Dear...

  K zit weer op mijn oude vertrouwde stekkie!!

  BeantwoordenVerwijderen