Pagina's

zaterdag 9 januari 2010

Buzzzzzz

Vanaf vandaag ben ik officieel een Buzzer. Dat houdt in dat ik producten krijg opgestuurd waarover ik moet Buzzen, oftewel met anderen over het betreffende product moet praten, het met anderen samen moet uitproberen en de meningen, opmerkingen en beoordelingen moet doorgeven op de Buzzer-website. Vandaag kreeg ik een doos binnen met het eerste product dat ik ga Buzzen. En dat is niet niks! Een doos vol roerbakproducten van MeiAsia. Een quote van de website van Buzzer:
"Voor de kookproducten van MeiAsia wordt alleen gebruik gemaakt van authentieke
Aziatische recepten en ingrediënten. Daarnaast wordt alles lokaal gemaakt. De
Thaise producten komen dus écht uit Thailand en de Chinese producten uit China
(en niet uit een fabriek in Europa). Vandaar dat de producten ook precies zo
smaken als in de landen waar ze vandaan komen."
En ik ga natuurlijk kritisch uitproberen of ze hun belofte waarmaken. Ik ben dol op Aziatisch koken, dus het is aan mij welbesteed. De verpakkingen zien er om te beginnen heel aanlokkelijk uit en ik heb echt zin om ermee aan de slag te gaan en te ontdekken of het net zo lekker is als de verpakkingen en de aanbevelingen beloven. Morgen maar eens een aantal vriendinnen uitnodigen voor een avondje Azië. In de doos zitten ook landkaarten van Azië die je als tafelkleed kunt gebruiken, en een paar sets eetstokjes. Erg leuk natuurlijk om een Aziatisch sfeertje te creëren, daar ga ik eens rustig over nadenken.

Van iedere smaak heb ik drie zakjes, 18 zakjes in totaal maar liefst. Dus meer dan genoeg om met mijn vriend of met een groepje vrienden en vriendinnen te keuren. Superleuk vind ik het, ik heb er heel veel zin in. Jullie horen dus binnenkort van me hoe de verschillende smaken mij en mijn vrienden zijn bevallen.

Mochten jullie zoiets ook leuk vinden om te gaan doen, dan kun je je als Buzzer aanmelden op www.buzzer.nl.

(Ik krijg noch voor het Buzzen, noch voor het doorgeven van de link een vergoeding, dus geen verkapte reclame-inkomsten, maar puur enthousiasme.)

4 opmerkingen:

 1. Is het veel werk, bv het invullen van formulieren hoe het beviel ed?
  Bij het GFK deed ik dat vroeger ook en dat was heel veel werk.

  Het proeven is natuurlijk wel leuk.

  groetjes
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee Pien, het enige wat je hoeft te doen is buzzen, dus op de website stukjes insturen over je bevindingen en aangeven hoeveel mensen je over het product hebt verteld of met hoeveel mensen je het product hebt uitgeprobeerd. Een soort mini-weblogjes schrijven dus, en dat vind ik leuk om te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké, dat lijkt me wel wat.

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Grappig dat we zoveel dezelfde dingen hebben/doen. Ben ook bij Buzzer ingeschreven. Helaas niet aktief genoeg om ook de gratis producten te mogen testen.

  BeantwoordenVerwijderen