Pagina's

vrijdag 24 december 2010

Houdt het dan niet op??!!

En toen belde mijn broer gisteravond met de mededeling dat mijn moeder in huis is gevallen en haar heup heeft gebroken. Ze ligt in het ziekenhuis en wordt als het goed is vandaag nog geopereerd. Haar linkerbeen is al bijna haar hele leven verlamd, dus ze is afhankelijk van haar rechterkant. En natuurlijk viel ze op de rechterkant... Vanochtend had mijn broer iets beter nieuws te melden, en dat is dat niet het heupgewricht, maar het dijbeenbot is gebroken. Dat klinkt al iets hoopvoller. Toen mijn broer gisteravond belde, werd het me even te veel. Gelukkig was een berichtje op Skype naar mijn vriend voldoende om ervoor te zorgen dat hij binnen tien minuten bij me was, want ik had echt even een schouder nodig om op uit te huilen.

Morgen is mijn moeder jarig, we gaan met mijn broer en zus naar mijn vader zodat hij niet alleen zit, en als het kan even door naar het ziekenhuis. Het wordt een rare kerst.

Mijn zus is gisteren naar het ziekenhuis geweest en er zijn foto's gemaakt. Volgende week woensdag krijgt ze de uitslag. Het blijft dus nog even afwachten en nagels bijten.

Enige goede nieuws deze week is dat ik gisteren uit een volslagen onbekende hoek een leuke opdracht kreeg aangeboden. Helaas weer een krappe deadline, maar met dit weer en deze omstandigheden ben ik blij dat ik iets heb om me op te storten en minder tijd heb om me zorgen te maken.

13 opmerkingen:

 1. Wat een nare berichten. Hopenlijk gaat het herstel van je moeder voorspoedig.

  Gefeliciteerd met haar verjaardag. En drukte is inderdaad de beste afleiding.

  Ik wens je heel veel sterkte de komende tijd en probeer nog een beetje te genieten deze dagen.

  Een dikke knuffel

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een pech! Nee, zeker niet de kerst die jij en je familie in gedachten zullen hebben gehad. Hopelijk gaat het snel de goede kant weer op met je moeder. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Och het kan ook niet gekker zo vlak voor de kerst, net de druppel, maar ja je moeder heeft er het meest last van natuurlijk. Heel veel sterkte toegewenst en een kerst tot bezinning, dat er ook weer goede dingen op je pad komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je moeders verjaardag en ik hoop dat ze snel beter is.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een narigheid op een rijtje!

  Ik hoop dat jij / jullie toch tussendoor stil kunnen blijven staan bij wat er goed is in het leven (zoals een geliefde die onmiddelijk komt als -ie nodig is!).

  Zalig Kerstfeest voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Soms komt van alles tegelijk. En lijk je een emotionele boksbal,die de klappen krijgt.Sterkte voor je hele familie. IK hoop,dat je opdracht wat afleiding geeft.Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel sterkte met alles!
  In elk egval alvast veel liefde, geluk en gezondheid voor 2011 toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sterkte Oog, ik hoop dat de narigheid snel ophoudt en dat 2011 alleen maar goeds gaat brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat naar allemaal. Ik voel met je mee! Fijn dat er ook iets positiefs gebeurde in de vorm van een opdracht.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hè, 'het' moet je ook wel hebben, of niet soms?
  'k Hoop dat je vanaf nu geen vervelende berichten meer zal ontvangen. Sterkte!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoe is het nu? Ik heb al weer heel lang geen berichtje van je gezien. Hopelijk gaat het nu weer wat beter en zal 2011 voor jou en je geliefden een topjaar worden!

  BeantwoordenVerwijderen