Pagina's

dinsdag 6 oktober 2009

Nattigheid

Vorige winter liep ik bij de kringloopwinkel tegen een paar leuke bruine laarzen aan. Zo goed als nieuw en precies mijn maat, voor 6 euro. Ze zaten heerlijk en ik heb er veel plezier van gehad. Ik had de hoop dat ze het zouden redden tot de winteruitverkoop zou beginnen. Toen ik vandaag echter naar buiten ging voelde ik opeens nattigheid. Inspectie wees uit dat er in mijn linkerzool een gaatje zit, gewoon doorgesleten. Verdraaid, nu móét ik dus echt nieuwe laarzen. Ik kan van de week natuurlijk weer even een rondje kringlopen, maar zo met mijn neus in de boter vallen zal vast niet weer lukken. Gelukkig zit hier om de hoek een goedkope schoenenwinkel, dus ook daar maar eens snuffelen. Wil toch ook wel wat leuks hebben. Komende week moet het nog maar even droog blijven buiten.

Gelukkig heb ik een hekel aan winkelen, dus aan kleren geef ik over het algemeen weinig uit. Toen ik vorige week met mijn vriendin mee was (dat vind ik dan weer niet erg) die een rood jurkje zocht, werd ik scheel van al het paars dat er hing. Best leuk voor een keertje hoor, maar omdat ik zo lang met mijn kleding doe en die dus ook zo neutraal mogelijk koop, is deze mode aan mij dus niet besteed.

In de schuur had ik nog een doos met kleding van het soort "jaren niet gedragen, moet eigenlijk weg, maar het is zo leuk en er mankeert niets aan". Met het vaste voornemen om daar nu eindelijk een en ander van weg te gooien keerde ik de doos om. En wat kwam daar tevoorschijn? Een leuk paars t-shirt met lange mouwen en een donkerpaars rokje. Met de zwartpaarse panty die ik bij Action voor zo'n 2,50 euro zag heb ik dan toch weer een modieuze look. Nu alleen nog laarzen erbij... zucht.

2 opmerkingen:

 1. waarom breng je de laarzen niet naar een schoenmaker om er zolen onder te laten zetten? Of nog beter: koop een setje zolen bv bij de Hema en plak ze er zelf onder. Als de laarzen verder nog goed zijn kun je er zo prima de komende winter nog veel plezier van hebben.
  Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou kijk, daar had ik nou zelf nog niet aan gedacht, waarschijnlijk omdat de laarzen zelf zo goedkoop waren. Blijven die zolen van de Hema echt zitten? Van de prijzen bij een schoenmaker ben ik de laatste keer erg geschrokken toen nieuwe hakjes onder mijn stiletto's moest, dus is die optie een beetje uit mijn systeem verdwenen. Zal eens informeren. Bedankt Anja, goeie tip.
  Groet,
  Oog op de Toekomst

  BeantwoordenVerwijderen