Pagina's

dinsdag 10 november 2009

Logo

In een eerder bericht had ik het over een consuminderlogo, een soort 'geheim' teken waaraan wij consuminderaars elkaar kunnen herkennen. Naar aanleiding daarvan heb ik Nayyi, die heel goed in dat soort dingen is, gevraagd of ze niet eens een concept kon maken. En ziehier het resultaat. Ik vind hem ontzettend leuk en ga hem zeker gebruiken (om te beginnen op enveloppen en pakjes als ik spulletjes met consuminderaars uitwissel). Het lijkt me zo leuk om in de supermarkt of waar dan ook iemand tegen te komen die dit logo onopvallend op jas, tas of portemonnee heeft staan, en elkaar dan even samenzweerderig toe te knikken. En dan natuurlijk niet aan anderen vertellen waar het logo voor staat. Wie weet hoe het balletje gaat rollen... Het heeft misschien iets kinderachtigs, maar wie het kind niet meer in zich heeft, kan net zo goed op de bank voor de tv gaan zitten en er niet meer af komen, nietwaar? Wat vinden jullie ervan?

8 opmerkingen:

 1. Het is een mooi teken. Is zelfs leuk genoeg om als button op een tas te doen.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat vind ik nou ook, Pien. En wat leuk dat jij als eerste reageert, volgens mij was jij ook de eerste die destijds reageerde dat je zo'n logo eigenlijk niet nodig vond. Maar ja, toen wist je natuurlijk nog niet dat het zo'n léúk logo zou worden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dankjewel Pien keb er mijn best op gedaan ik kan ook niet alles wat ik in mijn koppie heb dus t blijft een beetje schipperen

  nayyi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dingetje dat logootje... ik zal jullie in de gaten houden ;-) nu ik weet hoe jullie eruit zien ;-)
  Ehm het schijnt btw dat alleen het bijhouden van je energie al maakt dat je minder verbuikt... raar maar waar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Misschien kan het logo ook een vette knipoog hebben of lachen? Hij ziet er nogal "gevaarlijk" uit, haha. Met zijn stekels en zwarte ogen....
  Het idee vind ik wel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha Sandra, ik heb Nayyi al gevraagd om het euroteken om te keren, zodat het een lachje wordt ipv een somber bekkie :-) Het moet niet lijken of wij allemaal zuurpruimen zijn, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja goed idee om het teken wat vrolijker te maken. Nu vind ik het niet aantrekkelijk. Het kijkt ook erg verbaasd.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk idee, logo ziet er prachtig uit, vooral als euroteken omgedraaid zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen