Pagina's

maandag 23 november 2009

Spijkers met koppen en losse flodders

Net meteen een email aan mijn hypotheekverstrekker gestuurd om te vragen naar de procedure m.b.t. het doen van een extra aflossing. In mijn hypotheekakte las ik al dat ik alleen veelvouden van 300 euro extra kan aflossen, dus ik twijfel alweer tussen 900 en 1200 euro (in het laatste geval moet ik iets uit mijn pensioenpotje halen).

Ik schreef net in een reactie dat ik de consuminderstickertjes op dit moment beter op mijn euromuntstukken kon plakken, en dat vond ik opeens wel een kek idee. Muntjes gaan natuurlijk het hele land door, dus als ik op drie euromuntjes zo'n stickertje plak (met superlijm natuurlijk), zou het best kunnen zijn dat ze bij een van jullie terechtkomen. Ha, ik voel me soms net een kind als ik me over dat soort onbenulligheden zit te verkneukelen.

Gisteren was er nog een klein baaltje. Ik haalde de kipfilet uit de koelkast voor een lekkere roerbakschotel en ik rook het meteen..... blehhhh.... Houdbaarheidsdatum vandaag, maar het was echt niet goed meer. Ik ben blij dat mijn neus het in dat soort gevallen goed doet, want dat was gegarandeerd buikpijn of erger geworden. Het pakje is dus zo de vuilnisbak ingegaan. Zonde! Waarschijnlijk kan ik er wel mee terug naar de winkel, maar aan de andere kant kan zoiets altijd een keer gebeuren, kunnen ze in de super ook niet voorkomen. Gelukkig had ik nog kip in de vriezer, dus kon ik alsnog aan de roerbak, maar ik vind het wel erg dat ik eten heb moeten weggooien. Is die arme kip voor niks doodgegaan! Vanavond ter compensatie dan maar vegetarisch, broccoli met een kaasschnitzel.

8 opmerkingen:

 1. Eten weggooien is zeker zonde! Ik ga alle euromuntjes nakijken en hoop dat ik zo`n mooie van jou tegenkom!
  Vind het nl een erg goed idee.

  Groetjes Schuldenaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat aten wij gisteren, ook toevallig...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga altijd terug, als iets niet goed is. Laatst nog met een rookworst van Lidl: ik had deze gekocht en toen ik hem een paar dagen later uit de kast haalde, stond de verpakking helemaal bol. Ze hoefden niet eens de kassabon te zien. Ik vind het zonde van mijn geld, als ik iets koop en het is slecht. En die supermartkten, of het bedrijf waar een produkt vandaan komt, zijn hier vast voor verzekerd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt natuurlijk gelijk, Willeke, het was ook eerlijk gezegd een beetje gemakzucht van me, omdat ik vandaag de deur niet uit hoefde en dat stinkpak (kreeg die lucht niet meer uit mijn neus) niet uit de vuilnisbak wilde vissen en de zak meteen dicht heb gedaan. Als het geen zondag was geweest, was ik er gisteren waarschijnlijk meteen mee teruggegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is inderdaad balen. Ik heb dat wel eens met bamigroentjes, dat de zak al helemaal bol staat, en als je hem open doet ruik je het meteen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk, dat je mijn site hebt ontdekt. Je bent de eerste. Ik ga nu snel jouw site lezen, die kende ik ook nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Sterretje, welkom bij de 'familie' :-) Altijd leuk om een nieuw consuminderblog te vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik lees wel zo hier en daar en zo nu en dan maar ik begin geen blog ik heb namelijk ontdekt dat ik niet echt boeiend kan schrijven (of t moet fictie zijn) en een saaie opsomming is voor niemand leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen