Pagina's

zaterdag 12 december 2009

Kort!

Dit wordt een spoedblogje, want ik ben al een paar uur aan het rennen en het vliegen en moet over een half uurtje mijn vriendin ergens oppikken. Vanmiddag hebben we met acht meiden een make-upworkshop, superleuk, vertel ik morgen meer over.

Vanochtend naar de woning voor mijn vriend gekeken, en zoals al verwacht: Hij neemt hem! De mevrouw laat het laminaat liggen, de gordijnen hangen, het gasstel en een groot dressoir en nog het een en ander staan en hoeft er in principe niets voor te hebben (maar dat krijgt ze natuurlijk wel). Scheelt een boel kosten. Dat worden dus drukke weken, want er moet een eensgezingswoning worden ontdaan van twintig jaar wonen met veel herinneringen en een vorig leven. Vannacht natuurlijk al wakker gelegen van het kattendilemma, want ik wist eigenlijk al dat mijn vriend deze woning zou nemen. Kan er nog niet concreet over nadenken.

Een vriendin blijft vanmiddag na de workshop eten en slapen, dus vandaag geen tijd meer voor de computer.

Fijne zaterdag en tot morgen!

2 opmerkingen:

 1. Leuke dag gewenst! Veel sterkte met verhuizen want ik neem aan dat je gaat helpen. Marktplaats is een goede om op te ruimen, scheelt tillen en plaats.

  Tip wat de katten betreft:
  richt in gedachten je huis al eens in met katten en kijk dan of je er wel echt plaats voor hebt. Indien ja, maak dan plaats en kijk of dat wel bevalt.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen