Pagina's

dinsdag 12 januari 2010

Jammer dan

Helaas, ik ben sinds gisteravond niet opeens stinkend rijk. Maar wel een leuke avond gehad voor heel weinig geld, en dat is ook wat waard.

Er valt weinig te vertellen vandaag, want ik heb eigenlijk niet meer gedaan dan werken. Nog steeds geen boodschappen gedaan, volgens mij is het inmiddels een week of langer geleden dat ik voor het laatst in een supermarkt was. Vandaag red ik het nog met kipfilet uit de vriezer, peultjes, ui, paprika, worteltjes en rijst, waarvan ik een gerecht ga maken met een van de MeiAsia wokmixen die ik moet buzzen (zie blog eerder deze week). Het wordt de Indiase boterkipmix of de Chinese zwarte-bonenmix. En misschien de ananasrijst erbij, dat vind ik ook erg smakelijk klinken. Mijn vriend mag natuurlijk meekeuren.

Volgende week woensdag zouden we met onze schilderclub-van-vijf bij een van de meiden gaan eten. Toen zij hoorde dat ik al die mixen moet uitproberen, stelde ze voor dat op die avond te doen. Dat vond ik wel een prima idee, en dan allemaal verplicht met stokjes eten natuurlijk. Gelukkig heb ik daar zelf geen moeite mee, ik eet best graag met stokjes, maar hopelijk zitten er stokjes-eet-beginnelingen bij, dat staat altijd garant voor de nodige hilariteit, vooral wanneer er rijst bij zit die niet genoeg kleeft.

De katten waren vanmiddag tijdens hun tweede buitenkamerse uitje iets onderzoekender. Samen gingen ze de trap af en hebben beneden de gang even doorgesnuffeld. Bij de minste geringste beweging van mij keken ze geschrokken op, ik ben er dus maar even rustig bij gaan zitten. Na een paar minuten was hun dappere bui weer over en vluchtten ze hun vertrouwde kamertje weer in. Volgende week doe ik ook een keer de woonkamerdeur open, maar daar zal ik echt bij moeten blijven, want vooral Sam heeft de neiging om alles om te mikken wat hij tegenkomt. De glazen vazen op de vensterbank berg ik dan maar even op.

Van mijn vriend hoorde ik dat zijn vader morgen uit het ziekenhuis mag en de achttiende pas weer terug hoeft voor controle. Fijn voor hem dat hij weer naar huis mag, en zeker ook voor mijn vriend zijn moeder, die het na ruim zestig jaar huwelijk toch wel heel eenzaam vond zo alleen thuis.

4 opmerkingen:

 1. met buzzen mag je niet zeggen dat je op bestelling over producten praat........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat zijn vader naar huis mag! En dat zijn ouders weer samen mogen zijn.

  Wat gaat het goed met de katten! Ik vind het heerlijk om te lezen, ook al vinden ze het nu nog allemaal een beetje eng, komt vanzelf goed.

  En over buzzen: bofkont!! Ik mocht de soep buzzen, was ook heerlijk! Enne die reactie hierboven snap ik niet hoor. Mijn vrienden aten ook mee met de soepbuzz. Buzzer is van mening: hoe meer mensen hoe meer naamsbekendheid en hoe meer reacties. Iig dit werd goed gestimuleerd bij de soep. Eet smakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben momenteel bezig met buzzen over de Sonicare HealthyWhite, een sonische tandenborstel.
  Het is juist de bedoeling dat je over dit product praat en zoveel mogelijk mensen laat delen in jouw ervaring hiermee.
  Het gaat om naamsbekendheid.

  Ik vind buzzen geweldig om te doen. Jammergenoeg heb ik nog geen levensmiddelen mogen buzzen. Maar wie weet komt dat ooit nog.

  Ik ben trouwens benieuwd of er in die mixen ook tarwe(meel) zit. Ik heb namelijk coeliakie en moet glutenvrij eten, dus dat betekent altijd etiketten lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat sam bij je vriend de vazen om mikt wil niet zeggen dat hij dat bij jou ook doet hoor.

  Ik heb een kat gehad die kwakte alleen dingen om als je keek!
  liep heel voorzichtig over de venster bank en bij mijn moeder deed hij nooit wat.. maar als ik keek naar wat hij deed.. boem lag het op de grond!

  BeantwoordenVerwijderen