Pagina's

zaterdag 1 mei 2010

Geslaagd

Behalve dat het twee zeer geslaagde dagen met veel muziek en gezelligheid waren, ben ik ook nog eens geslaagd voor wat leuke spulletjes.
De vorige bewoner van mijn huis had twee paarse banen op de muur van de slaapkamer geschilderd. Op zich niet verkeerd, ik hou wel van paars, maar ik had nog niets kunnen vinden om daar op te hangen. Tot ik gisteren tegen deze Ikea-poster opliep. Het is even wennen, want hij is best groot, maar ik vind hem hartstikke mooi hangen zo. Misschien dat ik de aluminium lijst nog eens een kleurtje geef, maar voorlopig vind ik het zo prima.
Verder vond ik nog een zo goed als nieuw exemplaar van de Delta deceptie van Dan Brown, de enige in dat rijtje boeken die ik nog niet had, drie blauwe schilderijlijstjes (ik wil ooit een hele muur volhangen met foto's in blauwe lijstjes ) en een prachtige geeloranje loper voor mijn zus in Griekenland. Ze heeft al een paar van die kleedjes en die staan prachtig bij haar onlangs weer hagelwit geverfde huis. In totaal was ik 8 euro kwijt. Ik kwam helemaal tevreden thuis. Het is altijd leuker om over de rommelmarkt te lopen als je ook daadwerkelijk ergens naar op zoek bent. Waar ik niet voor ben geslaagd zijn een paar diepe borden en twee boeken die ik voor een vriendin zocht, maar helaas niet heb kunnen vinden. Zou ook wel heel toevallig zijn geweest als ik die boeken was tegengekomen, maar je weet toch maar nooit.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er gezellig uit. Ik was ook naar een rommelmarkt maar kon niet slagen. Ik zag wel nieuwe broeken liggen maar die moet ik altijd passen en dat kon daar niet dus dan liever niet.

    groetjes,
    Pien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi die orchidee boven het bed. Er zijn altijd veel borden te vinden op de rommelmarkten maar je moet het net even treffen. Het is ook maar net wat je zoekt.

    BeantwoordenVerwijderen