Pagina's

woensdag 18 mei 2011

Weggevertje voor saunaliefhebbers in de buurt van Tilburg

Een klein half jaartje geleden kocht ik in een opwelling (jawel, soms overkomt het me nog) bij Groupon een voucher voor een tweepersoons privésauna-arrangement voor twee personen in Mist City-Spa in Tilburg met een waarde van 130 euro, die in de aanbieding 65 euro kostte. Dat leek me toen opeens leuk, drie uur lang een hele sauna privé tot je beschikking, al was het dan betrekkelijk ver weg. Ik wist toen natuurlijk nog niet dat mijn leven vanaf eind december volledig op zijn kop zou staan. De voucher is nog maar geldig tot 4 juni, en ik zou het zo zonde vinden als hij verloopt zonder dat er gebruik van is gemaakt. Ik heb hem al op Marktplaats gezet, maar tot nog toe geen serieuze reacties gehad, en de tijd begint nu toch wel te dringen. En dus hoop ik dat er onder de lezers van mijn blog liefhebbers zijn die hier zin in hebben. Misschien lijkt het idee van een sauna je wel heerlijk of zou je het gewoon een keer willen uitproberen, maar zie je ertegenop om in je blootje tussen andere mensen te lopen. Dan is dit je kans om het eens uit te proberen. Heb je interesse, laat dan een reaktie achter! Zijn er meer gegadigden, dan ga ik zo snel mogelijk lootjes trekken.

6 opmerkingen:

 1. hallo, Ik weet niet precies hoe dit werkt maar ik zou graag in aanmerking komen voor het weggevertje. Als je nog nadere informatie nodig hebt hoor ik het graag van je.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke actie hoor!! Helaas, Tilburg is wel erg ver weg voor mij en sauna valt niet altijd goed bij mij, hoe heerlijk ik het ook vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nancy, zo te zien ben je de enige belangstellende, en ik wil niet te lang wachten met weggeven omdat de tijd dat de voucher nog geldig is dan alleen maar korter wordt. Als je een mailtje stuurt naar oogopdetoekomst (at) gmail.com, kan ik je de voucher toesturen. Daar staan verder alle gegevens op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je een award gegeven (hoop maar dat je dat waardeert), in ieder geval, kijk even bij mijn berichtje van vandaag...

  groetjes Spaarcentje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, hopelijk vind je iemand die hem kan gebruiken!
  Dat Groupon, daar lees ik de laatste tijd veel over. Het klinkt best heel handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij waren gisteren via vakantieveiling naar een leuke avond uit, Muze aan de Maas. Voor de helft van de normale prijs.

  Binnenkort naar Brugge ook voor half geld een overnachting daar.

  Groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen