Pagina's

zaterdag 8 oktober 2011

In de herfststand

Wat was dat een onverwachts cadeautje, het mooie weer van vorige week! Ik merkte dat iedereen zich er eigenlijk al schoorvoetend bij had neergelegd dat de herfst was aangebroken, maar wel met het ontevreden gevoel dat we eigenlijk nog iets tegoed hadden. En dat hebben we gekregen. Ik vind het nu veel minder erg dat de wind rond het huis giert en de buitenramen vanzelf schoon kletteren. Het is nu nog 20 graden in huis, dus de cv is nog niet aangeweest, maar vanavond gaat de eerste fik in de houtkachel, en daar heb ik echt zin in. Overal staan weer waxinelichthoudertjes en vanavond eet ik andijviestamppot met worst. Het zomerdekbed wordt verruild voor het winterexemplaar, want de slaapkamer boven is 's avonds al flink fris. Ik heb me erbij neergelegd dat er een nieuw seizoen is aangebroken, en ik vind het niet eens erg. Het knopje in mijn hoofd is om.

De woonbeurskaarten zijn naar Regina gegaan, en ze mailde me al dat ze een leuke dag heeft gehad. En tot mijn verrassing bracht de postbode van de week een verrassingspakketje dat Regina me als dank had gestuurd. Het was niet nodig, Regina, dat had ik je al verteld, maar ik vind het superlief van je, dank je wel!

Donderdag heb ik met een vriendin een fotoshoot gedaan in Amsterdam, met vouchers van Groupon, een verlaat cadeautje voor haar verjaardag. Ontzettend leuk gehad, en er zijn zowaar echt mooie foto's uitgekomen! Het is dat ik liever redelijk anoniem blijf op dit blog, anders zou ik er met trots een paar plaatsen.

Vanaf maandag gaat de hand weer op de knip. Na een nonchalante periode van waar doe ik het eigenlijk voor, is ook dit knop gelukkig weer om. Hopelijk blijft het wie-dan-leeft-wie-dan-zorgt duiveltje even in winterslaap, want ik heb zin om te sparen!

En nu ga ik mijn toffels uit de mottenballen halen, want ik begin voor het eerst koude voeten te krijgen op de plavuizenvloer. Welkom herfst, we gaan proberen er wat moois van te maken.

6 opmerkingen:

 1. Het heeft ook wel iets kus, die herfst. vind ik.
  Iets heel anders: Wil je mijn nieuwe weblog linken in plaats van het oude? Ik verwacht niet dat het ooit weer goed komt daar bij web-log!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zuinigaan, dat heb ik al gedaan, je staat bij mij als Budgetmama in de lijst met links.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herfst heeft ook wel wat, zelfs al moet ik naar mijn werk als het regent. Ik verheug me wel op de lichtjes en kaarsjes.

  groetjes,
  Pien7

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben inderdaad nog echt een flink stukje zomer gehad. Ook ik geniet inmiddels van de herfst, en dit weekend hadden we voor het eerst de openhaard aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook ik heb een nieuw blogje, de oude komt toch niet meer terug!

  Heb ook zin in dit najaar al mag het nu toch wel iets droger worden!
  De cv nog niet aangehad maar wel al hutspot gegeten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen