Pagina's

maandag 26 september 2011

Last minute weggevertje

Ik heb hier twee vrijkaarten liggen voor de woonbeurs in de RAI in Amsterdam, die tot en met aanstaande zondag wordt gehouden. Zelf lukt het me niet om te gaan, dus vind ik het leuk om ze weg te geven aan een van mijn bloglezers. Laat maar horen of er interesse is!

6 opmerkingen:

 1. Ik zou graag hiervan gebruik willen maken, samen met mijn man naar de woonbeurs. Ben zelf mindervalide (loop wel hoor)maar leef op pijnbestrijding. zo'n dag is voor mij erg vermoeiend maar beleef dit dus zeer intens!!!Mijn lijfspreuk is ook het leven voorwaarts leven maar achterwaarts begrijpen.!!!!! positief toch in het leven staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga vrijdag en heb nog geen kaarten. Je zou mij er ook blij mee maken. Maar misschien heb ik nog wel een bekende die over heeft dus mocht je niet toch gaan loten dan mag je ook Regina er blij mee maken hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, dat is een lastige! Ik gun jullie beiden de kaarten van harte, dus nu moet ik op gevoel werken. Mijn gedachtengang: Inge gaat toch al en kan misschien nog kaarten van iemand krijgen zodat mijn kaarten overbodig en misschien niet gebruikt worden. Regina gaat niet, tenzij ze mijn kaarten krijgt, en voor haar is dit zo te lezen een bijzonder uitje. Inge, ik hoop echt dat je het me niet kwalijk neemt dat ik Regina de kaarten toestuur. Regina, stuur me zo snel mogelijk een mailtje op oogopdetoekomst at gmail punt com, dan doe ik de kaarten vandaag nog op de bus. Inge, heb ik vanavond nog niets van Regina gehoord, dan krijg jij natuurlijk alsnog de kaarten, stuur mij ook alvast even een mailtje zodat ik snel kan reageren als ik niets van Regina hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet zo'n fan van drukbezochte evenementen, maar een lief idee om het weg te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,

  Ik kan je niet berijken via de mail heel vreemd!!!

  Heb je een ander mail adres!!

  Groetjes Regina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Regina, ik zie dat het toch is gelukt met mailen. De kaarten zijn op de bus, heel veel plezier ermee! Sorry Inge...

  BeantwoordenVerwijderen