Pagina's

maandag 9 januari 2012

Weggevertje

Vorige week ontving ik twee gratis toegangskaarten voor De Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht op 20, 21 en 22 januari. Ik was eerst van plan om zelf te gaan, want ik vind dat soort dingen altijd best wel leuk en interessant, maar ik kan beter verstandig zijn en het niet doen, om niet in de verleiding te komen om onnodige dingen te kopen, want ach, ik ben zo gevoelig voor nieuwigheden en mooie beloftes, zeker op het gebied van gezondheid. Bovendien ben ik van mijn woonplaats naar de Jaarbeurs in Utrecht al snel behoorlijk wat geld kwijt voor vervoer erheen. Ik ga dus zo verstandig zijn om niet te gaan.

En dus bied ik de twee toegangskaarten hier met alle plezier gratis aan. Wat je op deze gezondheidsbeurs allemaal kunt vinden, lees je hier. Zijn er meerdere liefhebbers, dan ga ik a.s. woensdagavond lootjes trekken.

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook dezelfde toegangskaarten gekregen bij mijn Psychologie magazine en weer weggegeven aan mijn moeder en tante. In ieder geval beter dan in de prullenbak gooien! Leuk dat je ze via je blog aanbiedt, daar maak je vast iemand blij mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien moet ik maar erheen voor zo'n anti-angst CD, schrok me wild toen ik de website opende! Dochterlief heeft weer eens op schoot gezeten en aan de knopjes van het geluid gefriemeld. Toch geen interesse in de kaarten, wat ik al weet over m'n gezondheid is wel even genoeg ;-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lief, maar nee dank u! Ik ben allergisch voor grote groepen mensen ;)

    BeantwoordenVerwijderen