Pagina's

maandag 27 februari 2012

Tussendoortje

Om het bloggen niet onmiddellijk wéér te laten versloffen hier even een tussendoortje.

Uitslag gehad van de mammografie. Ik ben weer voor twee jaar goedgekeurd, er is niets verdachts gevonden. Fijn!

Van de week heb ik 100 euro laten uitbetalen bij Moneymiljonair. Nadat ik via MM een spaarrekening had geopend bij de Bank of Scotland (ja, die genieperds die na mooie beloftes van 3,1 % rente deze onmiddellijk weer verlagen naar 2,95%; dat wordt dus weer leeghalen zodra mijn 25 euro bonus is gestort) en mijn nieuwe zorgverzekering en uitvaartverzekering via MM had afgesloten, waren de parels lekker opgelopen. Toch weer 100 euro erbij in de vakantieknip.

Deen heeft nu ook biologische huiswijn, die deze week in de aanbieding was voor 1,89 euro per liter. Maar even een paar flessen ingeslagen dus. En netten perssinaasappels, 2,99 euro voor twee netten á 2 kilo. En lekker dat ze zijn! Uit 2 sinaasappels haal ik een vol glas sap . Zaterdag dus nog snel twee netten extra gehaald, goed voor zo'n 22 glazen gezond en heerlijk zoet sap. Dat was wel even een hapje uit het budget, maar die aanbiedingen vond ik toch echt wel de moeite waard.

Vandaag heb ik de laatste drukproef van een vertaling nagekeken en opgestuurd, het eerste hoofdstuk van het boek waar ik de (zeer) ruwe vertaling van klaar heb voor de eerste keer bijgeschaafd, en een beginnetje gemaakt met mijn nieuwe boek. Ik ben er aardig zoet mee, en dat is mooi!

7 opmerkingen:

 1. Fijn dat je mammografie goed was!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weet een zorg minder,die goede uitslag

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn voor je, een goede uitslag. Een hele geruststelling.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd fijn als je weet dat je 'schoon'bent.
  En dat is een lekker bedragje! Ik was ook begonnen met euroclix en panelonderzoeken maar het is niet mijn ding geloof ik....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je weer bent goedgekeurd. Dat is toch altijd prettig.
  100 euro, dat is best veel! Ik kan nooit wachten, en laat me altijd meteen bij 12,50 uitbetalen...

  BeantwoordenVerwijderen