Pagina's

zaterdag 29 december 2012

Consumeerderend het nieuwe jaar in

Hoera, mijn nieuwe wasmachine staat een eerste wasje te draaien. Dat ging nog niet zonder slag of stoot, want de afgelopen maandag geleverde nieuwe machine bleek een flinke barst in het bovenblad te hebben, dus die werd gisteren weer opgehaald. Gelukkig werd gisteren ook de nieuwe machine geleverd. Het stopcontact waar hij op moet worden aangesloten zag er echter wat geblakerd uit, dus voor de zekerheid de zoon van mijn vriend maar even opgetrommeld (die gezellig met vriendin en zeven maanden oud kleinzoontje langskwam), die electricien is en meldde dat juist dat stopcontact wel eens de oorzaak van de doorgebrande motor van mijn wasmachine kon zijn geweest. Nieuw stopcontact gemonteerd, het washok is weer veilig. Best een eng idee als er iets aan de electra schort, ben blij dat het in ieder geval opgelost is.

En wat dat consumeerderige eind van het oude jaar betreft: Vriend en ik roepen alweer een hele tijd dat we nodig weer eens naar de sauna moeten, maar ook dat we zo ontzettend géén zin in oud&nieuw hebben. En nu hebben we dus twee nachtjes hotel met sauna en groot binnenzwembad geboekt in de buurt van Soest. Morgenmiddag weg, dinsdagmiddag terug. Zomaar opeens er even tussenuit, en oudjaarsnacht lekker met zijn tweetjes (of wie weet met meer mensen, zou ook zomaar kunnen als het gezellig is in de bar van het hotel) in een hotelletje doorbrengen onder het genot van de fles goede champagne die mijn vriend in september voor zijn verjaardag kreeg. Vanaf 1 januari is mijn vriend officieel met vervroegd pensioen, dus we hebben nog wat te vieren ook.

Natuurlijk heb ik al even gesnuffeld naar kringloopwinkels daar in de buurt, en er is er eentje in Amersfoort die op oudejaarsdag open is. Het wordt zo te zien geen wandelweer, maar kringloopsnuffelen vinden we allebei net zo leuk. Maar ik verheug me vooral op een paar uurtjes sauna, turks stoombad, relaxen en zwemmen. En we gaan natuurlijk lekker uit eten, de hand hoeft niet altijd even stevig op de knip. Iemand een goede tip voor een leuk restaurantje omgeving Soest?

Ik wens jullie allemaal een gezellige jaarwisseling, en natuurlijk een fantastisch en in alle mogelijke opzichten rijk 2013.

Tot volgend jaar!

11 opmerkingen:

 1. Een fijne vakantie en jaarwisseling gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne jaarwisseling gewenst en alle goeds voor 2013!
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne dagen en een heel goed Nieuwjaar! Husband gaat ook per 1 januari officieel met pensioen. Wij hebben ook wat te vieren.

  Liefs Frederique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eetvilla van de Brink is een goed restaurant in Soest.
  Groetjes en fijne dagen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Restaurant Het Luykje aan de Steenhoffstraat.
  Groet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van jullie uitstapje en de jaarwisseling. En electra daar moet je verstand van hebben :) oftewel liever een vakman daarvoor dan zelf eraan rommelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zie geen reden waarom ik problemen heb in het leven als er een God op aarde is met de hulp van Lord Doctor Zakuza. Mijn vrouw liet me aan haar ex-geliefde omdat ze dacht dat ik haar na 6 jaar huwelijk niet zwanger kon maken. Ik was zo ongeorganiseerd en depressief dat ik me niet kon concentreren op mijn werk en mijn collega (Whitney) merkte dat ik mezelf niet was. Ik had geen andere keuze dan haar alles te vertellen en ze stuurde me naar een eerlijke helper online genaamd Lord Doctor Zakuza, want hij kon me van dienst zijn. Ik kwam in contact met hem op zoek naar zijn hulp en hij deed een mirakel in mijn leven door mijn vrouw terug te brengen van haar ex-geliefde en nu hebben we een kind om de onze te bellen en ik werd gepromoveerd op mijn werkplek als gedelegeerd bestuurder . Ik zal niet stoppen met het bedanken van Lord Doctor Zakuza, want ik heb hem beloofd dat ik mijn verhaal aan het universum zal vertellen. Ben je ziek of heb je hulp nodig om je geliefde terug te krijgen? Neem dan contact op met Lord Doctor Zakuza nu er niets te moeilijk voor hem is om te doen. E-mail: Doctorzakuzaspelltemple@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen