Pagina's

vrijdag 20 november 2009

Lief en leuk

Een keer per maand doet mijn vriend mee aan een klaverjastoernooitje, waar hij altijd erg naar uitkijkt. Zo ook gisteravond. Om half twaalf stond ie voor mijn deur met zijn prijs. Een verwenpakketje. Hij had kunnen kiezen uit een mannenpakketje of een vrouwenpakketje, maar hij koos dus voor het laatste, voor mij. Erg lief vind ik dat, want hij kan dat spul zelf natuurlijk ook goed gebruiken. Er zitten twee deo's in, een bodylotion (heb nog drie flessen staan, maar dat mag de pret niet drukken), een cream oil voor onder de douche en een zeeproos. Na eerdere toernooitjes kwam hij al eens aan met een grote plant, een bak met blauwe druifjes (de bollen, niet het fruit) en een vlaai. Erg leuk, maar wat belangrijker is, is dat hij eens in de maand zo'n gezellig avondje heeft dat niet veel kost.

Gisteren zijn er vier envelopjes met stickers op de bus gegaan. Nu moet ik alleen nog even het adres hebben van Jacqui, die als vierde reageerde. Zelf plak ik een stickertje op het hoesje van mijn pinpas, een goede herinnering elke keer als ik dat ding pak om iets (misschien onverstandigs) te kopen. Ik heb geen portemonnee, dus ik moet nog even bedenken waar ik een tweede op ga plakken.

Gisteren heb ik dus rodekool gegeten met mijn eigengemaakte appelcompote. Snel nog even naar de supermarkt gegaan voor vlees, en er waren magere runderlappen in de aanbieding, waar ik op mijn eigen manier een soort hachee van heb gemaakt. Ik vond het heerlijk, had zo lang geen rodekool gegeten. Het vlees dat over is gaat in de vriezer.

Ik heb een leuke dag voor de boeg. Eerst het wekelijkse bezoek aan mijn ouders, en de rest van de dag trek ik met mijn zus op, die gezellig blijft slapen. Er zal heel wat afgekwekt worden.

5 opmerkingen:

 1. Erg lief dat je vriend toen in de eerste plaats aan jou dacht.

  En geniet nog van deze mooie vrijdag.

  Groetjes, Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De stickers zijn binnen hoor!
  Heel erg bedankt, in het echt zijn ze nog leuker! De pinpas lijkt mij ook wel een goed plekje voor een sticker, al heeft mijn dochter er mee aan denk ik hahaha, die is nog niet echt van het consuminderen.....

  Gr. T

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat lief!
  Groet van Beer ( http://altijdgeldtekort.punt.nl/?home=1 )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hallo,

  ik wil heel graag mijn adres geven maar hoe doe ik dat zonder over het hele internet te komen?
  liefs Jacqui

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jacqui, door mij even een mailtje te sturen op oogopdetoekomst@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen