Pagina's

dinsdag 8 december 2009

Het was gisteravond natuurlijk geweldig in Paradiso. Ik had stevige jazz verwacht, maar werd verrast door swingende funk en prachtige jazzy ballads. Oké, er was één heavy jazznummer dat me niet kon bekoren, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was lekker druk, maar je stond niet hutjemutje, dus genoeg ruimte om mee te swingen zonder dat je elleboog in het oog van je buurman belandde. Het publiek was een leuke mengeling van jong en oud, sjofel en sjiek, springerig en bedaard. Leuk, mensjes kijken! De sfeer was geweldig. Slechte foto helaas, maar mijn vriends mobieltje (bedrijfstelefoon) is vrij antiek wat dat betreft, en ik neem mijn dure camera liever niet mee naar hartje Amsterdam. Daarna nog even de sfeer van de stad geproefd, maar ons heel verstandig niet laten verleiden tot een duur drankje op het Leidseplein.

En nu back to reality. Ik moet, ik moet, ik moet..... ik moet zoveel, maar de dag is alweer half voorbij, dus zal de helft wel blijven liggen tot morgen. Wel een wasje gedraaid, die ik zo nog moet ophangen, boodschappen gedaan, een uurtje gewerkt (te weinig), het bed afgehaald, rekeningen betaald, mijn bureau opgeruimd en alvast de stofzuiger naar boven gehaald, want de bovenverdieping moet hoognodig gestofzuigd worden. Wat ik verder nog moet, is een aantal lastig bereikbare halogeenlampjes verwisselen, want die begeven het opeens een voor een, het venster van de houtkachel poetsen, want je ziet door het roet de vlammetjes bijna niet meer en dat is niet gezellig, nog zeker een paar uur werken, de vaatwasser uitruimen, wat zakelijke mail afhandelen, een bestelling van mijn webwinkel klaarmaken, koken/eten en dan vanavond naar de voorlopig laatste schilderles, met daarna gezellig borrelen ter afsluiting. Ach, morgen is er weer een dag.

3 opmerkingen:

  1. maar wie gaven nou een concert dan? Of lees ik daar overheen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Muis, sorry, had nog even moeten verwijzen naar mijn vorige blog. Marcus Miller trad op met zijn band. Hij is een steengoede bassist die muziek speelde van Miles Davis (van wie mijn vriend een grote fan was) .

    BeantwoordenVerwijderen