Pagina's

woensdag 20 januari 2010

Buzzzz-aanbieding

Zo, het paniekknopje is weer om (de goede kant op) en ik zie de wereld weer in een wat reëler perspectief. Vandaag gaan mijn zus en mijn tante naar mijn vader, morgen ga ik zelf weer.

Tijd om weer eens te buzzen. Gisteravond heb ik de ananasrijst van MeiAsia gemaakt. Erg smakelijk, niet te sterk van smaak, precies goed. En snel klaar, ook meegenomen. Ik heb er wel wat minder rijst bijgedaan dan de aangegeven 200 gram voor 2 personen, anders leek het geheel me wat karig gevuld worden.

Voor wie het leuk lijkt om ook eens iets van dit merk uit te proberen, stel ik hierbij een pakje Indiase butter chicken wok sauce beschikbaar. Vertel me waarom jij speciaal deze kruidenmix zou willen ontvangen en ik kies de leukste reactie uit (hoewel ik nu alweer bang ben niet te kunnen kiezen en mensen voor het hoofd te stoten, maar goed, dat is mijn probleem). Dan zou ik natuurlijk wel graag willen horen hoe het is bevallen. Ik heb deze smaak zelf nog niet geprobeerd, maar hij lijkt me heel lekker.

Omdat ik weet dat nogal wat mensen met allergieën en intoleranties kampen, hier even de ingrediënten volgens de verpakking: ui, tomaat, plantaardige olie, tomatenpuree, tamarinde, koriander, komijn, gember, knoflook, zout, chilipoeder, kruiden, citroensap, kardemom.

Vanavond ga ik met vier vriendinnen de pindasaté woksaus en de zwarte bonen knoflook woksaus uitproberen. Dat wordt in ieder geval een gezellige avond, en daar ben ik ook wel aan toe. En volgende week komt mijn broer een van de andere mixen keuren. Daarna ga ik met hem en mijn vriend naar de film Avatar. Ook leuk, ik ben heel lang niet naar de film geweest. Een goedmakertje voor het misgelopen sauna-uitje afgelopen maandag, zal ik maar zeggen.

5 opmerkingen:

 1. Avatar schijnt geweldig te zijn dus heel veel plezier, hier kun je kiezen voor 2D en 3D, mijn dochter vond 3D wel heel erg leuk.

  groetjes,

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hier is ie in 3D, dat lijkt me juist zo leuk. Ben heel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kijk maar uit! Er is al een dode gevallen bij die film! (Zie telegraaf.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, ja, ik las het. Ach, bij een voetbalwedstrijd krijgt ook wel eens iemand op de tribune een hartaanval, en daar blijven mensen ook heengaan. Denk dat ik de gok wel aandurf :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb die film gezien in 3d en ik vond hem super geniet ervan lieve groet Jezebelle

  BeantwoordenVerwijderen