Pagina's

donderdag 14 januari 2010

Iglo

Nee, geen reclame voor vissticks of zo, maar de vorm van de minihuisjes die ik voor de katten heb gekocht. Ik zag de advertentie van de week in een blaadje en vond ze zo leuk dat ik er vandaag twee heb gekocht. Een tientje per stuk, dat wel, maar aangezien ik gisteren voor 75 euro de laatste saunaspullen heb verkocht, kon het wel van dat extraatje af. Droopy en Sam doken er allebei meteen in, dus ik heb ze in ieder geval niet voor niets gekocht. Vaak heb ik 's avonds beneden de houtkachel aan en dan wordt de rest van het huis dus niet verwarmd. Nu kunnen katten natuurlijk wel wat hebben met hun dikke vacht, maar ik vond het een vervelend idee dat ze het koud zouden kunnen krijgen. Vandaar de huisjes, hebben ze in ieder geval een warm plekje om in weg te kruipen. Een foto maken lukt natuurlijk niet meer met katten erin, want zodra ik de deur van hun kamertje open doe springen ze op me af. Dan maar alleen een foto van de lege iglo.

Morgen ga ik met mijn vriend een weekendje naar een huisje op de Veluwe, even lekker frisse lucht happen en uitwaaien. Het was een aanbieding voor 4 euro pp per nacht, die kon ik niet laten lopen. We nemen alle boodschappen mee en eten gewoon in het huisje. Vrijdag komen we laat aan, dus maak ik broodjes shoarma, zaterdag gourmetten (bakplaat neem ik mee) en zondag pannenkoeken. Niet bijster gezond, maar dat is voor een weekendje niet zo erg.
Ik ben dol op de Veluwe, in welk seizoen ook. Ik heb gehoord dat er weer sneeuw verwacht wordt, dus dat belooft een sprookjeslandschap. Wandelschoenen en extra dikke sokken mee dus maar. En dan maandagochtend als afsluiting naar een sauna daar in de buurt die een ochtendarrangement heeft, zodat je er voor maar 12 euro pp van 10 uur 's morgens tot 2 uur 's middags kunt vertoeven. Eindelijk weer eens naar een sauna, lekkerrrrr. De katten worden verzorgd door de broer van mijn vriend. Dat is het voordeel van in een centrum wonen, er zijn altijd wel mensen die even in het dorp moeten zijn voor een boodschap, ik kan dus altijd wel iemand vinden om de katten even eten te geven. Morgen dus waarschijnlijk nog een blogje en dan pas maandag of dinsdag weer.

10 opmerkingen:

 1. Ah leuk, even er tussenuit. heel veel plezier samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier samen. Je hebt een mooie aanbieding gevonden. Zou ik ook wel eens willen. Kun je een link plaatsen?Gr. Lege Zakken Vrouw

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne vakantie! Dat ga ik later nu ook doen met mijn man als de kinderen de deur uit zijn en we niet meer met 4 agenda's moeten werken.
  Bij centerparcs zie je ook vaak lastminutes.

  groetjes,

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker zo`n verwen weekeend. Geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil ook zo'n iglo, zo schattig! Geniet van het weekendje weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lege Zakken Vrouw, deze huisjes zijn van Roompot (www.roompot.nl). Als je je voor de nieuwsbrief aanmeldt, krijg je regelmatig leuke aanbiedingen. We zijn ook al een keer voor dezelfde prijs in Noord-Brabant en in Zeeland geweest. Centerparcs heeft inderdaad ook wel eens dat soort aanbiedingen, heb ik ook al eens gebruik van gemaakt.
  Budgetstudent, ik heb de iglo's bij Marskramer gekocht, weet niet of jij die winkel in je buurt hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mijn katten hebben ook zo'n iglo en ik heb ook die platte er bij genomen.. heerlijk vinden ze het en je kunt ze ook gewoon in de wasmachine en droger stoppen!

  Veel plezier van het weekend

  eurootje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier van het weekend. Ik zal direkt eens kijken voor zo'n bedrag wil ik zeker ook wel een weekendje weg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een comfortabele woninkjes! Heerlijk voor die katten.

  BeantwoordenVerwijderen