Pagina's

zaterdag 13 februari 2010

Over mij...

Jullie hebben nog zeven feitjes over mezelf tegoed, in het kader van de ontvangen blogger award. Valt nog niet mee... nou ja, gewoon beginnen maar...

Wat jullie nog niet van mij weten (en misschien ook helemaal niet willen weten...) is:

* Dat ik ooit twee kinderboeken heb geschreven, maar nooit de moeite heb genomen een serieuze poging te doen ze te laten uitgeven.
* Dat ik tot een paar jaar geleden in een rock'n'roll showteam zat waar we regelmatig mee optraden op feestjes en fifties-evenementen.
* Dat ik jarenlang leadzangeres ben geweest van een top-40-bandje, maar daarmee gestopt ben omdat ik maar niet van die verdraaide podiumvrees afkwam (tot misselijkheid aan toe, bij ieder optreden weer...).
* Dat ik bewust kinderloos ben.
* Dat ik in een grijs verleden een jaar of tien apothekersassistente ben geweest.
* Dat ik van vaderskant van Portugese joden afstam (waar in mijn stamboom de gruwelijke gevolgen pijnlijk zichtbaar van zijn), en dat mijn oma en opa van moederskant Pools waren.
* Dat ik op de lagere school vreselijk gepest ben, maar daar (eindelijk) niet boos meer over ben, omdat het me gemaakt heeft tot wie ik nu ben.

Zo, dat weten jullie ook weer. Eigenlijk wel een keer grappig om te doen.

3 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd! Wat een mooie feiten over jou leven. Ik volg je blog al een tijd, maar reageer niet zo vaak. Ook ik heb je genomineerd! Gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt leuke dingen gedaan...nu nog die boeken uitgeven...wie weet wat het wordt.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke feiten over jezelf. Ik zou als ik jou was zeker de stoute schoenen aantrekken en wat met je boeken gaan doen!
  Succes!! Ik blijf je blog volgen!

  BeantwoordenVerwijderen