Pagina's

vrijdag 5 maart 2010

Dilemma update

Na jullie reacties maar meteen actie ondernomen en een mailtje gestuurd. Het is bij deze vriendin echt niet zo dat ik onze vriendschap ermee op het spel zet, ik vond het alleen een beetje knullig om haar naar dat geld te vragen omdat ze zelf nooit ergens geld voor wil hebben en altijd heel gul is.

Kreeg net al een mailtje van haar terug: "Shame on me! Vergeten over te maken. Schaam me dood..."

Ik had in mijn mailtje al gezet dat als ze was vergeten het over te maken, ik het geld dan niet wilde hebben en dat ze het als extra verjaardagscadeautje mocht beschouwen (ze is woensdag jarig en viert het niet).

Bedankt voor het meedenken, het was inderdaad eigenlijk heel voor de hand liggend, ik zag er alleen een beetje tegenop en had even een zetje van jullie nodig.

5 opmerkingen:

 1. Zie je maar weer, een mens lijdt dikwijls het meest aan het geen hij vreest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vergeten kan gebeuren, maar stel je voor ze vraagt volgende week weer "joh wil je ff dat voor me mee brengen" dan denk je misschien: ja ho ff ik krijg nog... van je.
  Goede Vriendschap kan wel tegen een stootje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vanuit haar gezien had ik me ook bezwaard gevoeld om jou uberhaubt (nog) te vragen iets op te halen en voor te schieten, als ze niet het vertrouwen in jou had gehad dat je ook nee durft te zeggen en het durft te zeggen als het geld er nog niet is.
  Vriendinnen die duidelijk zijn, zijn het meest betrouwbaar! De Mantel der Liefde en Vriendschap zijn zeker geen synoniemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor wat betreft dat zetje: You're wellcome!!!!

  BeantwoordenVerwijderen