Pagina's

dinsdag 23 maart 2010

Give-away

Leuk, ik mag weer iets testen en delen met mijn omgeving. Via Insiders ontving ik vandaag een testpakket Persil Eco Power, met daarin twee flessen wasmiddel en maar liefst dertig proefpakketjes voor één wasbeurt (en coupons voor 50% korting op een fles). Ik ben natuurlijk heel benieuwd of dit ecologische wasmiddel zijn belofte van een schone was, zelfs op 20 graden, kan waarmaken. Ik heb in het verleden wel eens ecologische wasmiddelen geprobeerd, maar was er eigenlijk niet echt tevreden over. Te weinig waskracht en geen prettige geur. Hopelijk levert Persil betere prestaties voor was en neus (of is het een wassen neus...?). Dit wasmiddel is 100% biologisch afbreekbaar en 100% plantaardig. Alle oppervlakte actieve stoffen zijn van plantaardige oorsprong. Alle gebruikte planten voor Persil Eco Power komen uit duurzame, gecontroleerde aanbouw. Per fles koopt Persil certificaten bij de onafhankelijke organisatie (RSPO) die instaat voor een duurzaam en verantwoordelijk aanbouw van palmkernolie. Bovendien is ook de fles 100% recycleerbaar. Mooi meegenomen voor het milieu, nietwaar? Nu mijn was nog schoon... maar dat horen jullie later.

Ik zou het leuk vinden om een paar lezers van mijn blog dit wasmiddel te laten uitproberen met één van de proefsachets. Wat ik dan wel graag terug zou krijgen, is een kort berichtje met je bevindingen. Dus: reageer! Ik verloot twee sachets (plus een coupon voor 50% korting) onder de liefhebbers.

8 opmerkingen:

 1. Hoi, ben altijd wel in voor gratis proberen, en korting, houd me dus aanbevolen voor de Persil-producten die je aanbiedt!
  Gr. Leuntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook benieuwd of dit product zijn beloftes waar kan maken. De campagne er omheen (duurzame, gecontroleerde aanbouw en het kopen van certificaten) belooft in ieder geval veel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier wil ik weleens een nieuw ecologisch wasmiddel uitproberen. Ik gebruik momenteel Ecover. Tevreden wel over het wasresultaat, maar de geur is neutraler.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou het wasmiddel graag willen uitproberen! Ik ben heel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou ook wel eens ecologisch wasmiddel willen proberen! Er zit alleen geen 20-graden stand op mijn wasmachine... (bij iemand wel?)
  Wat is de maximale warmte die dit wasmiddel aankan?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. budgetstudent, zit er ook geen koude stand op je wasmachine? Dus wwar het water niet wordt opgewarmd? Dat is ook ongeveer 20 graden.
  margina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Budgetstudent, in de folder staat vanaf 20 graden, warmer mag dus volgens mij ook, alleen zou dat dus niet nodig moeten zijn. Mijn wasmachine heeft wel een stand 'koud', dus die ga ik proberen. Heb je wel een 30 graden stand?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Graag zou ik dat ook testen, maar er zijn er al meerderen me voor. Dus dan de vraag: wil je je resultaten hier neerzetten zodat ik weet of ik het eens zou kunnen kopen? Zit er trouwens ook geen wasverzachter in? Daar houden ze hier niet van, dan kriebelt de huid zo.

  Mijn machine kan ook alleen 30 graden, kan wel kouder wassen maar dan zit ik met het centrifugeren dus ik ga het boekje er eens bij pakken.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen