Pagina's

woensdag 12 mei 2010

200-ste blogje give-away

Mijn tweehonderdste blogje alweer, sinds begin oktober 2009. Toen ik aan dit weblog begon, had ik geen idee hoe lang ik het zou volhouden. Ik ben nogal iemand van enthousiast ergens aan beginnen en er dan zomaar opeens weer klaar mee te zijn. Maar voorlopig ben ik toch al acht maanden aan het bloggen, inmiddels niet meer dagelijks, maar toch nog steeds met enige regelmaat. Soms een klaagzang, soms een jubelzang, soms als uitlaatklep en soms gewoon een kwekje waar eigenlijk niemand een boodschap aan heeft. Maar goed, that's me. Ik heb in die tijd veel geleerd, onder andere door alle leuke en nuttige reacties, waarvoor mijn dank, en door via andere weblogs kennis te maken met heel veel leuke mensen die altijd veel meer zinnigers te vertellen hebben dan ik en die een enorme stimulans zijn. Ik begin 's morgens dan ook altijd met bijlezen op alle blogs die mij inspireren, een mooi begin van de dag. Kopje koffie erbij, katten languit naast me op mijn bureau.

In die acht maanden had ik ruim 50.000 unieke bezoekers, ruim 90.000 hits, een gemiddeld bezoekersaantal van 233 en aantal hits van 414 per dag en bezoekers uit ruim 30 verschillende landen, zelfs uit Japan, Chili, Argentinië en Tanzania. Wat een rijkdom. Inmiddels volgen 26 mensen mijn blog. Ben je wel een trouwe lezer, maar nog geen volger? Dan zou ik het erg leuk vinden als je je ook aanmeldt.

Bij een feestje hoort een cadeautje. En omdat ik het zo leuk vind dat jullie meelezen, wil ik twee leuke boekjes weggeven. Het gaat om "Een cadeau uit eigen keuken" en "Kruiden en gebruiksplanten". Het zijn oude boekjes, dat wel, maar ik heb er altijd met veel plezier gebruik van gemaakt en in gebladerd. Ben je geïnteresseerd in deze boekjes, laat dan een reactie achter en ik kies op maandag 17 mei door middel van lootjes de winnaar. Ik doe er nog wat kleine hebbedingetjes bij voor de feestelijkheid.
Op naar de volgende 200!

17 opmerkingen:

 1. Vlijtig Liesje12 mei 2010 om 11:15

  Gefeliciteerd met je mijlpaal! 200 is een mooi getal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerd met je 200st blog. Ik zal voor mezelf spreken; Ik ben iemand die in het buitenland woont en door o.a. blogs te lezen heb ik volgens mij geen of minder heimwee gevoelens.Dus ook voor mij geld ,s ochtends lekker zitten met een kopje thee en blogs lezen.Wat is de waarde van een aangemelde volger te zijn? Ik volg je zo ook maar dan op momenten dat het mij uitkomt en dat ik internetverbinding heb, want daar schort het hier nogal eens aan. Groeten vanuit Servie, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg je blog ook al een tijdje, alleen laat ik niet zo snel een berichtje achter. Heb namelijk het idee dat mensen niet echt op mijn berichtjes zitten te wachten. Maar ik wil je nu wel even van harte feliciteren met je 200ste blog.
  Ik denk er ook wel eens over om te gaan bloggen, maar ben bang dat het te moeilijk is voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Cisca, wat leuk dat er uit het 'verre' Servië ook meegelezen wordt. Het aanmelden als volger heeft voor jou geen consequenties, het is voor mij alleen erg leuk om te zien wie mijn trouwe lezertjes zijn, juist omdat niet iedere lezer, zoals Jacqueline reacties achterlaat. Jacqueline, gewoon mee beginnen, met dat blog. Lukt het niet, haal je 'm net zo makkelijk weer weg. Als je het niet probeert weet je ook niet of je het kunt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha oogje, gefeliciteerd met je mijlpaal en dat er nog vele moge volgen! (mij niet meenemen in de verloting, want ik ben juist boekjes aan het lossen:P)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte met je 200ste blog ik lees altijd met veel plezier bij je .
  Op naar de volgende 200 blogs groetjes Angelique !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! Ik zal me eens verdiepen in de cursus: hoe word ik een volger want ik lees je blog geregeld en je schrijft het erg leuk.

  Je blog lezen doe ik bij een theepauze en ik steek er ook wel eens wat van op.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je mijlpaal!!
  Ik lees je blog al tijden met heel veel plezier!!
  Ik doe heel graag mee in de verloting.
  Want het boekje met cadeautje uit de keuken lijkt me geweldig!
  Nou heel veel succes en op naar de volgende mijlpaal.
  Kus Caatje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gefeliciteerd met je mijlpaal. Ik lees hier ook altijd mee, reageer zelden. Ik doe graag mee aan de verloting. Vooral het boekje met een kado uit eigen keuken lijkt me erg leuk.
  Hopelijk ga je nog tijden door met bloggen. Groetjes kreeftje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi hoi Gefeliciteerd meid en vooral door gaan!

  Leuk je verloting ik kom er steeds meer tegen in blog-land :-D
  Ik laat de Give-Away aan mij voorbij gaan.
  Veel succes met de verloting :-D

  Op naar de 500ste blogje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ook ik lees mee, maar laat eigenlijk nooit een reactie achter. Zal dat toch eens vaker doen!
  Wat goed dat dit al je 200ste blog is, zou ik niet volhouden geloof ik!

  Groetjes,
  Heid
  P.s Zou best mee willen doen aan de verloting...!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Doen jouw aldizaaibanden al iets? Bij mij nog geen teken van leven tezien.

  op naar de 1000? Hope so!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte!
  Ik lees elke avond een aantal blogs waaronder die van jou.
  200 keer al weer, wat gaat dat vlug!
  Graag doe ik mee aan de verloting (Een kado uit eigen keuken dan, met kruiden heb ik zelf niet zo veel...).
  Ga zo door!


  groetjes, Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gefeliciteerd met je 200e "ei"! Ik volg je via mijn feeds, ben ik nou een volger of niet? Of doel je op Twitter?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geen idee hoe dat werkt met feeds, Mieke, maar je kunt volger van mijn blog worden door in de rechterkolom (stukje naar beneden scrollen) op Volgen te klikken.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je 200ste geesteskind! Ik volg je al wel , d.w.z. lees en reageer soms, als dat zo uitkomt - maar ik denk dat ik geen officiële "volger" ben (MMmm, wil ik dat wel zijn?).Ik kijk er een dezer dagen even naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja... tuurlijk wil ik wel een boekje (of twee).... Heb zelf net een gave give away gedaan. Altijd leuk om te geven. Nu tijd om te ontvangen :) Gefeliciteerd met je 200ste blog.

  BeantwoordenVerwijderen