Pagina's

zondag 6 juni 2010

Goede ruil en ruimtebesparing

Van de week verkocht ik via Marktplaats eindelijk mijn oude bureautje. Hij stond er al een tijdje op, maar meer dan een tientje werd niet geboden, en dat vond ik toch net iets te weinig voor zo'n fijn, in goede staat verkerend bureau. Het was overbodig geworden nadat ik zelf een tijdje terug van een vriendin een prachtig groot metalen hoekbureau kreeg, waar ik veel meer ruimte op heb. Het oude bureau stond dus al een tijdje, weliswaar gedemonteerd, in de weg te staan. Van de week werd er opeens een bod van 17,50 gedaan, en omdat ik het bureau zelf twee jaar geleden, ook via Marktplaats, voor 25 euro kocht, mocht ie voor die prijs wel weg. Afspraak maken en ophalen ging vlot en ik had weer wat meer ruimte in huis. Omdat wij in de vakantie de Nintendo DS meenemen, ging ik eens snuffelen voor wat leuke strategische spelletjes, ook op Marktplaats natuurlijk. En dat leverde twee spelletjes op die ik wel wilde hebben. Geboden, en gekocht. Samen voor 17 euro. En zo heb ik dat grote, in de weg staande bureau voor mijn gevoel omgeruild voor twee piepkleine, nauwelijks ruimte innemende spelletjes. Dat is nog eens op een leuke manier ruimte scheppen! En zijn de spelletjes uitgespeeld of zijn we erop uitgekeken, dan gaan ze weer op Marktplaats, waar ik er makkelijk hetzelfde bedrag voor terug moet kunnen krijgen.

Tot nu toe heb ik krap veertig euro uitgegeven van mijn maandbudget. Daar zit bijna tien euro aan groente en fruit bij in, en als extra uitgave een fijn wenkbrauwpotloodje. Maandag zal ik nog een paar boodschappen doen, maar erg veel meer zal het niet worden. De eerste week dus goed doorgekomen.

3 opmerkingen:

 1. Zo zie je maar, met geduld behaal je het resultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een goede ruil op marktplaats.
  Ik heb ook een Ds , maar met zo'n R4 kaartje. Kostte me eenmalig iets van 30 euro volgens mij en kan er zovaak spelletjes op zetten als ik wil.
  Veel plezier met je nieuwe spellen.

  Wat fijn dat je de eerste week goed bent doorgekomen met het budget. En zelfs een wenkbrauwptolood ervan gekocht. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed geregeld. Wij hebben ook een DS (nou ja, mijn dochter) en een ladig spelletjes maar ik neem meestal de gameboy advance mee als ik ergens lang moet wachten ivm werk of zo.
  Ik neem de oudere spelcomputers hier over.

  groetjes,

  Pien

  BeantwoordenVerwijderen