Pagina's

vrijdag 18 juni 2010

Het zal geen verrassing zijn...

... dat ik gisteravond al op de aanbieding van Delicious ben ingegaan en een jaarabonnement heb genomen. Ik las namelijk in de voorwaarden dat de aanbieding van de raspen gold "zolang de voorraad strekt". Om niet het risico van een vreselijke desillusie te lopen, heb ik de knoop dus maar meteen doorgehakt. Ik denk niet dat ik er een seconde spijt van zal krijgen. Heerlijk ook om weer eens een tijdschrift in de brievenbus te krijgen, kan me niet heugen wanneer ik voor het laatst een abonnement ergens op had. Ben er helemaal happy mee.

Vanmorgen was ik al om half acht aan het werk. Hoewel ik vannacht pas om 1 uur naar bed ging, werd ik al om half zes al wakker, het lijkt wel alsof ik steeds minder slaap nodig heb, maar dat vond ik toch een beetje te gortig, dus mezelf gedwongen om nog wat te blijven doezelen. Als ik me er vandaag nog even flink in vastbijt, is mijn opdracht vanavond al af. Dan heb ik morgen en zondag nog tijd voor een laatste snelle controle, wat ik wel een fijn idee vind, en daarna.... vrij tot 15 augustus! En voor het eerst sinds jaren ligt er niet al een nieuwe opdracht naar me te lonken. Die zit er wel aan te komen, maar na de vakantie pas, ik kan dus niet in de verleiding komen om alvast ergens een beginnetje mee te maken. Eindelijk weer eens echt de tijd voor mezelf dus, wat een luxe. Rond 20 juli ga ik pas echt op vakantie. Van de week heb ik trouwens een heel leuke opdracht moeten afslaan, daar baal ik wel een beetje van, maar ik ben ook trots op mezelf dat ik een keer nee heb gezegd, want daar heb ik nog wel eens moeite mee. Het zou enorme stress hebben gegeven als ik die opdracht erbij had aangenomen. Vanaf overmorgen heeft deze dame dus een hele maand de tijd aan zichzelf. Joepie!

6 opmerkingen:

 1. Lekker vooruitzicht en goed dat je jezelf een cadeautje hebt gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En genoeg tijd dus om je nieuwe raspen en alle recepten uit de Delicious uit te proberen! Heerlijk! Geniet ervan!
  Groeten, Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had gisteren ook een reactie geplaatst maar die is op een of andere manier weg.

  Nouja hier dan nog maar een keer.

  Je heb er een nachtje over geslapen dus goed kunnen na denken en je heb helemaal gelijk.. als jij dat leuk vind moet je het natuurlijk doen!
  Ze als je die raspen zo graag wil hebben.

  Heel veel plezier met je aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van je tijsdschrift en van je maandje vrij.
  De boog kan niet altijd gespannen staan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je rasp is een felicitatie op zich waard, hoor! Ik heb de handrasp van microplane, daar was ik zo enthousiast over dat ik de staande rasp vorig jaar voor mijn verjaardag kreeg. Helemaal fantastisch, super voor parmezaan tot venkel tot komkommer tot nootmuskaat en noem maar op.Superscherp, dus wel een beetje opletten. Veel plezier ermee. En de Delicious, een heerlijk blad! Letterlijk en figuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd hoe je rasp bevalt!

  En heerlijk zo'n vooruitzicht van vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen