Pagina's

zondag 27 juni 2010

Kortingsbonnen

Omdat ik van de week meedeed met een mini-enquete over tandpasta, kreeg ik een aantal digitale kortingsbonnen voor Oral B tandpasta. Omdat ik die tandpasta zelf niet gebruik, wil ik ze graag beschikbaar stellen aan de lezers van mijn blog. Het gaat om de volgende bonnen, in te wisselen bij het Kruidvat:

- 50% korting op een tube Oral-B Pro-Expert Multibescherming, Pro-Expert Glazuurbescherming, Pro-Sensitive of Pro-Sensitive & Whitening.
- Oral B plus tandpasta, tweede tube gratis.
- 25% korting bij aankoop van een Oral-B elektrische tandenborstel.

Interesse? Laat dan even een reactie achter met een emailadres.

3 opmerkingen:

  1. Altijd handig! Hoewel ik vorige week hoorde dat uit een onderzoek bleek dat zelfs de goedkoopste tandpasta van zo'n 70 cent net zo goed is als die dure Oral B.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb wel interesse in de 50% korting bon, heb gevoelige tandhalzen en Sensodyne doet niet veel (meer). Misschien dat Oral B wel waarmaakt wat ze beweren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vlijtig Liesje, zal ik jou de bon voor de tweede tube gratis geven (heb ik wel je emailadres nodig, verwijder ik hier weer zodra ik het heb overgenomen), dan geef ik Petra de 50% bon (Petra ,heb je mijn mailtje van gisteravond gelezen?).

    BeantwoordenVerwijderen