Pagina's

vrijdag 11 juni 2010

Men neme...... strijkband, een spijkerbroek met een winkelhaak (zie mijn blogje van afgelopen dinsdag), een lapje stof en een strijkbout.

Dit strijkband vond ik nog in mijn naaidoos, al is het eigenlijk bedoeld om zomen mee in te strijken. Dus moest er een lapje achter, wat me trouwens wel zo goed voor de stevigheid leek. Lapje erachter, zoomband ertussen, de winkelhaak zo netjes mogelijk tegen elkaar aan leggen en strijken maar. Daarna een paar steekjes om het geheel wat te verstevigen. Iemand die beter is met naald, draad en stof zal het ongetwijfeld netter doen, maar ik ben niet ontevreden. Zo kan mijn favoriete spijkerbroek hopelijk nog even mee.

8 opmerkingen:

 1. Ik vind het super. Als je niet wist dat er een gat zat, valt het helemaal niet op.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap gedaan hoor. Super netjes.

  Groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor, als je het niet weet zie je het niet inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Netjes hoor, ik heb laatst ook wat spijkerbroeken opgeknapt door een lapje er achter te doen en dan er onheen te zigzaggen maar dit is een stuk netter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Netjes!!!!! Ik gebruik ook meestal de manier van Caatje maar dit is echt veel mooier.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tjeetje dat heb je heel goed gedaan (steek duim omhoog!)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan geen afstand doen van bepaalde schoenen...toch nog maar eens laten repareren.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi
  grappig om je blog vandaag te lezen. Heb zelf altijd dat mijn spijkerbroeken tussen de bovenbenen stuk gaat (tja de benen schuren nogal langs elkaar :-), maar de rest van de broek is dan nog helemaal goed. Vind dat altijd zo zonde. Samen met mijn moeder deze methode vorige week deze methode toegepast en werkt echt ideaal.

  BeantwoordenVerwijderen