Pagina's

vrijdag 17 september 2010

Hamstergedrag

Het zal wel komen omdat het zo kil is buiten, maar ik krijg de neiging tot hamsteren, alsof ik ieder moment ingesneeuwd en van de buitenwereld afgesloten kan raken.

Bij het Kruidvat kocht ik vier verschillende Nivea douchegels/crèmes voor de prijs van twee en drie flessen Kneipp amandelbadolie (voor mij de enige echte lekkere badolie, maar normaal vrij prijzig) voor de prijs van twee. Bij de supermarkt haalde ik vier blikjes groente voor 2 euro, altijd handig om in de kast te hebben.

Bij de pas heropende supermarkt om de hoek waren ook wat leuke aanbiedingen, dus net toch nog maar een keer de deur uitgeweest. Daar kocht ik onder andere vier zakken Unox soep voor de prijs van twee en een kilo rundergehakt voor 2,39 euro. Daarnaast heb ik me bezondigd aan een zak van 350 gram voorgesneden japanse wokgroente voor 1,29 (daar ga ik het zelf niet voor snijden) en een zak spruiten voor 69 cent. Nu even verder snuffelen wat er in de buurt verder nog in de aanbieding is, en dan morgen nog maar wat verder hamsteren. En daar komt geen AH aan te pas.

Ik eet vanavond dus lekker soep en de wokgroente met wat gehakt erdoor met sojasaus, gember en knoflook. De rest van de gehakt gaat in porties in de vriezer.

5 opmerkingen:

 1. Het zou wel door de tijd van het jaar kunnen komen. Het oergevoel van een wintervoorraad aanleggen. Ik doe meestal mee met lang houdbare producten. Groeten Izerina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik zorg tegen de winter dat er een voorraadje in huis is voor het geval dat het een slecht weer wordt en dan de deur niet uit hoeft. groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Slecht weer? Waar dan? Heb de halve dag op de fiets en in de speeltuin gezeten met de kindjes. Trui aan alledrie en het heel goed te doen.

  Heerlijk, ogen dicht en in het gras liggen genieten van het herfstzonnetje.

  Nee, half september vind ik toch echt nog veeeel te vroeg om te verschansen achter bergen rookworst, maaltijdsoep en stamppot :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geniet van eht weer zolang het nog lekker is, met vlagen.
  maar ik heb een beetje de kriebels ook.
  Daarom zoek ik nu een huis met grote tuin (voor groenten) en bijkeuken (voor extra vriezer)
  Ik vind het zeker in de winter soms een crime om dan alsnog naar buiten te moeten, omdat er nu eenmaal gegeten moet worden..

  BeantwoordenVerwijderen