Pagina's

vrijdag 20 april 2012

Wommen

Via Insiders doe ik mee aan WOM(word-of-mouth)-campagne waarbij ik Purina One kattenbrokjes test. In dit geval zou je het denk ik WOKKEN moeten noemen, aangezien er geen mouth, maar wel een keyboard aan te pas komt, maar dat schept weer andere verwachtingen.

De eerste verrassing was de doos die ik bij het Kialapunt ophaalde, en waarin maar liefst zeven 300-grams-verpakkingen brokjes zaten, en nog eens 15 minizakjes van 50 gram, om uit te delen.

Thuisgekomen natuurlijk onmiddellijk, onder supervisie van Rooie Sam, de doos geopend en de eerste brokjes in het bijgeleverde etensbakje gedaan. Ik had er een hard hoofd in, want Sam is behoorlijk kieskeurig, maar tot mijn verbazing begon hij onmiddellijk te eten, en in de loop van de dag hoorde ik hem regelmatig weer een paar brokjes pakken. Zijn oude brokjes heeft hij sindsdien niet meer aangeraakt. Wel heb ik het idee dat hij meer drinkt, wat vrij makkelijk te detecteren is, aangezien er een glaasje water voor hem op mijn nachtkastje staat (en in de badkamer, en in de keuken... Sam drinkt nu eenmaal alleen maar uit een glas, wat de filosofie daarachter is mag joost weten), en ik hem regelmatig hoor lebberen 's nachts, wat hij al een tijd niet had gedaan. Naast droge brokjes krijgt Sam twee keer per dag natvoer, en dat blijft toch zijn voorkeur hebben, maar Purina One is voor mij nu al een blijvertje.

De proefzakjes zijn er om uit te delen. Gelukkig heb ik nogal wat kattenbezitters in mijn vriendenkring, dus dat komt goed. Leuk natuurlijk om eens van hen te horen hoe hún katten op deze brokjes reageren.

Ik weet zeker dat er ook lezers van mijn blog zijn die katten hebben, vandaar dat ik jullie ook de kans wil geven deze brokjes uit te proberen. Reageer op dit bericht en ik verloot een aantal van de proefzakjes onder de geïnteresseerden, plus een bon voor een GTA van 2,00 euro op een zak Purina One (vanaf 800-grams-verpakking). Wat ik dan op prijs zou stellen, is een kort mailtje terug met hoe jouw kat dit voer vindt.

(disclaimer: ik krijg geen vergoeding voor het aanprijzen van dit product, het is puur mijn eerlijke, persoonlijke mening)

14 opmerkingen:

 1. Wat leuk om zoiets uit te proberen. En katten geven natuurlijk hun eerlijke mening!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vlijtig Liesje, loot je ook mee voor de proefzakjes?

   Verwijderen
 2. Leuk initiatief!
  Ik ken ook een beestje dat heel kieskeurig is ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier plassende poezen (in hoekjes en schoenen :-( ) alleen bij goed voor en veel drinken (minder blaasproblemen) is dat minder of soms even over. Ben ook wel in voor een testsessie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benieuwd wat mijn kattekind ervan vindt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb via Insiders wel eens een doos Clinique ontvangen, twv zeker 60 euro. Ik was daar een partij blij mee :)

  Heb geen kat btw > wél een tamme parkiet. En das een slechte combi ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk niet dat ik Tukker en Pepper aan de kattebrokjes krijg ; (

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook ik neem deel aan het purina onderzoek , mijn katten vinden het heerlijk en ze eten er minder van dan hun andere brokjes , dus alhoewel het duurder is vult het schijnbaar meer. de katten tunnel die erbij het pakket zat is een grote hit bij onze jongste kat.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaa, had jij ook een kattentunnel?? Heb ik er niet bij gehad, zo jammer! Denk dat ze bij Insiders denken dat een kat van 15 niet meer speelt, nou mijn Sam zou er de hemel te rijk mee zijn geweest. Het is niet eerlijk... ooooh nee...

   Verwijderen
 8. Leuk dat je met die test mee mag doen, ik werd uitgeloot. Nou ja volgende keer beter. Hier drinkt onze Tommie ook water uit een glas. Aangezien hij wat problemen met zijn blaas heeft, laten we dat maar zo. Hij denkt dat ie aan het "jatten" is en wij denken, goed zo je moet veel drinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat je dit mág uittesten!
  is het ook een nieuwe soort/smaak van het kattenvoer?
  ik maak graag kans op een testje, ik heb hier twee poezenbeestjes lopen die graag nieuw voer uitproberen :)
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik neem ook deel aan de purina one test, maar wat heb jij veel 800 gr zakken gekregen.. bij mij zaten er 3x 800 gram zakken in en 15 kleine zakjes plus de speeltunnel.
  En als ik lees op de site dan horen er 3x800gr in te zitten dus ik denk er bij jou doos een klein foutje is ingeslopen ;-)

  Bij mij eten er 4-5 katten van ze vinden het heerlijk maar ik zie verder totaal geen verandering in vacht conditie ect... jij wel?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eurootje, het zijn bij mij geen 800-grams zakken, maar 300-grams (het waren er trouwens 8 zag ik), dus dat klopt dan precies. Ik heb de brokjes voor oudere katten, misschien bestaan die niet in grote verpakkingen. Ik baal alleen nog steeds dat ik die speeltunnel niet heb gehad. Nou ja, een gegeven paard, hè....
   Ik zie ook geen verschil bij Sam, maar hij eet ze wel graag, en dat vind ik al heel wat. Maar hij drinkt wel meer dan anders.

   Verwijderen
 11. Het zou best kunnen dat ze die niet in grote verpakkingen hadden, ik heb brokjes voor gestelleriseerde katten.
  De tunnel.. die is echt onwijs groot, de katten vinden hem wel leuk maar ze slepen hem de hele huiskamer door! -heb hem nu op de zolder gelegd kunnen ze er daar mee spelen.

  BeantwoordenVerwijderen