Pagina's

zondag 19 augustus 2012

Vanmiddag om half drie

In de schaduw op mijn terras:


Op mijn weerstationnetje (erboven nog een hygrometer en barometer) van 1 euro bij de kringloop.
Nu begint er buiten een briesje te waaien en is de lucht niet helderblauw meer. Ik voorzie een buitje... zou niet onwelkom zijn. Ik breng deze dagen overdag lekker binnen door, waar het inmiddels ook 29 graden is geworden, en zodra de zon weg is verkas ik naar buiten. Gisteren lekker met mijn vriend buiten gezeten met de bakplaat. Biefstukje gekocht met de bon van de slager die we nog hadden liggen, een hamburgertje en een speklapje erbij, afbakbroodje, verse salade, zelfgemaakt knoflooksausje en mosterdsausje en een halve meloen, godenmaal. En voor vanavond nog van alles over voor een kleine herhaling, helemaal geen straf. En de hele dag door water, water en nog eens water drinken. Kat Sam verzet de hele dag geen poot, goed voorbeeld doet goed volgen. Dus ben ik lekker rustig aan het werk, want daarbij hoef ik toch alleen mijn vingers te bewegen, en dat red ik nog wel.

Hoe overleven jullie deze tropische temperaturen?

7 opmerkingen:

 1. Binnen, met een grote kan water waarin een citroen is uitgeknepen en een heerlijk leesboek,
  gaat uitstekend! dank je ;)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een beetje wisselend; ik probeer zoveel mogelijk van de zon te genieten, maar als dat wat te heftig wordt, ga ik lekker naar binnen. En veel water drinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Binnen achter de naaimachine en veel citroenwater. Prima te doen... (pfff).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het water. Gisteren de Noordzee, vandaag een zwembad. Ik ben blij dat het morgen weer wat afkoelt. Dit is too much voor mij :S

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekker binnen overdag en 's avonds buiten en genieten van het lekker niks doen met het laptopje, goed boek en wat tijdschriften ... vakantiegevoel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt niet lekker meer. Zelfs in huis is het niet te harden. Nu staan de voor- en achterdeur tegen elkaar open.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik "moet"niets en dat is een zaligheid.

  BeantwoordenVerwijderen